.

De Big Salsa Band is een 24 koppige band. Onder leiding van een dirigent bestaat deze band uit 3 zangers, 5 saxofonisten, 5 trompettisten, 4 trombonisten, 1 pianist, 1 bassist en 4 percussionisten.

De band bestaat uit een combinatie van zeer gemotiveerde en enthousiaste professionele en amateur muzikanten met een grote passie voor deze muziek.

Door de internationale samenstelling voelt de Big Salsa Band zich thuis in vrijwel alle latin stijlen. Het repertoire kan, naast de Salsa en Merengue, worden uitgebreid met o.a. de Antilliaanse Tumba en uit Suriname de Kaseko. Vocaal en instrumentaal. En alles met ruimte voor solisten.

Op de muziek die wij spelen kun je fantastisch dansen. Maar je kunt er natuurlijk ook rustig naar luisteren. Inpasbaar in iedere sfeer. Wil je een groot swingend orkest om je feest, partij, happening, dansavond etc op te luisteren? Een band die de tijden van Machito en Tito Puente doet herleven? Een grote salsagroep die bovendien nog zeer betaalbaar blijkt? Kortom nu eens zin in een echt feestje? Wij zijn te boeken via ieder gerenommeerd artiestenbureau. Of neem eerst contact met ons op voor meer info.

WAARSCHUWING: De Big Salsa Band kan helaas niet garanderen dat je tijdens het wervelende optreden op je stoel kunt blijven zitten. Wij aanvaarden hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Wil je zelf in dit orkest spelen? Neem dan contact met ons op. Wij streven naar een hoge mate van muzikaliteit, daarom repeteren we wekelijks o.l.v top-latin-dirigent René Stegman in Rotterdam.